“TRAVEL ADVICE BYREAU”- shpall konkurs për këtë pozitë pune

Një kompani e njohur me emrin ”Travel Advice Byreau”, ka shpallur konkurs për një agjent të thirrjeve. Sipas konkursit të drejtë për të konkurruar kanë gjithë kandidatët nga mosha 19-25 vjeç. Kusht themelor i kësaj kompanie është njohja  e gjuhës angleze.

Ja njoftimi i tyre:

“TRAVEL ADVICE BYREAU”- shpall konkurs për këtë pozitë pune: Call Center agent Kushtet të cilat duhet plotësuar kanditatët janë: •Mosha: 19 deri 25 •Nivel shumë i mirë i njohjes së gjuhës angleze në shkrim, lexim dhe komunikim •Aftësi të mira komunikuese Të interesuarit duhet t’i dërgojnë të dhënat e tyre në adresën: [email protected]

SHPËRNDAJE