”Travel Advice Byreau”, hap vende të reja pune në Kosovë

Një kompani e njohur me emrin ”Travel Advice Byreau”, ka shpallur konkurs për një numër të madh të agjentëve të thirrjeve.

Sipas konkursit të drejtë për të konkurruar kanë gjithë kandidatët nga mosha 19-25 vjeç. Kusht themelor i kësaj kompanie është njohja  e gjuhës angleze, në të folur dhe në të shkruar.

Ja njoftimi i tyre:

“TRAVEL ADVICE BYREAU”- shpall konkurs për këtë pozitë pune: Call Center agent Kushtet të cilat duhet plotësuar kanditatët janë: •Mosha: 19 deri 25 •Nivel shumë i mirë i njohjes së gjuhës angleze në shkrim, lexim dhe komunikim •Aftësi të mira komunikuese Të interesuarit duhet t’i dërgojnë të dhënat e tyre në adresën: [email protected]

SHPËRNDAJE