Një vit kur në Kuvendin e Kosovës pati rrahje dhe ‘luftë’ mes deputetëve

Po bëhet një vit kur në Kuvendin e Kosovës, kishte përleshje, rrahje, gaz, zhurëm, e gjithçka tjetër.

Ishte janari i vitit 2016, ku filluan të gjitha këto gjëra.

SHPËRNDAJE