Momenti kur Haradinajt i shqiptohet vendimi në Gjykatën Franceze (Video)

Autoritetet franceze kanë liruar me kusht Ramush Haradinajn. Seanca është mbajtur vetëm për shqyrtimin e kërkesës së mbrojtjes për lirimin ose jo të tij me kusht.

Lirimi me kusht ia kufizon Haradinajt ardhjen në Kosovë dhe e detyron atë që të paraqitet dy herë në javë te policia franceze.

SHPËRNDAJE