MAGAZINE

Fansi më i zjarrtë i Pacollit (Foto)

Ai quhet Bleart Gashi është 24 vjeçar dhe vjen nga Prishtina. Bleart është besnik partisë AKR, që nga themelimi, dhe posedon shumë fotografi në facebook-un...

STYLE

TECHNOLOGY

FOOTBALL