Lajmet e fundit

Lajmet e fundit

NACIONALE

Konfirmohet artikulli i Gazetës NewBorn, Presidenti Thaçi thërret seancën konstituive me...

Presidenti i  Kosovës, Hashim Thaçi, ka thirrur mbledhjen e parë të legjislaturës së gjashtë të Kuvendit të Republikës së Kosovës më 3 gusht 2017,...

SPORT

Të gjitha

SHOWBIZ

Të gjitha

OPINIONE

Privatësia dhe liria personale në kohën tonë

Milazim KRASNIQI Mendimi se në kohën tonë secili person është i mbikëqyrur, tek jo pak njerëz mund të prodhojë një dozë dëshpërimi, ose rebelimi. Njeriu...

Pse kemi shumë gazetar të mirë, e shumë gazetari të keqe!?

Shkruan Sociologu Fadil Maloku 1. Arsyeja kryesore, është se; "padronët mediatik, po kërkojnë asi "malli" nga gazetarët, të cilët në fakt, dinë të prodhojnë mall...

Nëse s’po mundemi me bo Kosovën shtet, ta bëjmë atëherë Shqipërinë...

1. Me rënien e murit të Berlinit, filloi mençurish bashkimi i dy Gjermanive, të ndara padrejtësisht pas luftës së dytë botërore! 2. Muajt e...

TË TJERA